vineri, 5 mai 2006

Maruntisuri

Din lipsa de chef de a invata la SPG (Sisteme de prelucrare grafica) mi-am redirectat atentia spre blog. Culmea, asta trebuia sa fie materia care trebuia sa-mi placa cel mai mult, dar de, si facultatea trebuia sa-mi placa conform viziunii mele din liceu. Tot intr-o viziune din asta naiva ar trebui sa ne placa si viata, dar pana la urma ajungem sa ne multumim cu ce avem.

Ieri, surfand pe wikipedia, am pornit de la koan si am ajuns la asta. Atentie! Continut explicit. Adica e chiar vulgar, daca nu total neinteresant, pentru cei care n-au nici o idee despre programare. Ceilalti sper sa se distreze asa cum m-am distrat si eu. A, si nu uitat sa apasati si pe linkul spre The Tao of Programming. Initial am crezut ca e ceva serios, gen Taophysics, departe de asta insa si chiar mai bine. E funny rau.

Lasandu-i la o parte pe colegii mei coderi, ieri am primit de la o amica linkul catre o petitie pentru piste de bicicleta in Bucuresti (dar l-am pierdut L-) ). Am semnat la insistentele ei, luand totodata in considerare ideea ca orice capitala europeana care se respecta are asa ceva. Vad ca petitiile astea au devenit la moda in ultima vreme. Sincer nu cred ca le ia cineva in serios. Cam cate semnaturi d-astea digitale credeti ca ar putea schimba ceva in Romania? Asta in timp ce napolitanele Joe se folosesc de siteul memoriu.ro ca sa-si faca campanie publicitare. Iti dai seama ca acolo unde e concurs cu premii semneaza si catelu si purcelu. Poate ca ar trebui sa facem o tombola cu titlul "Revolutia ideologica in Romania".

Pe de alta parte, cum imi zicea un alt prieten, mai degraba semnam petitii sa se stranga tomberonezii (aka cainii vagabonzi) de pe strazi sau sa astupe gaurile de canal and shit. Ce-i corect e corect. Asa cum spuneam si in postul trecut ar trebui sa ne apucam intai sa facem curat si dupa aia sa ne plimbam cu bicicleta.

Asa ca eu ma apuc de treaba. Ma apuc sa-mi fac curat in camera. Defapt as face orice numai sa nu invat :D. So long.

Niciun comentariu: