miercuri, 7 martie 2007

Blogaj

Colegul si bunul meu prieten Claudiu ma roaga azi un lucru. Si spun bun prieten fundamentandu-ma pe nenumaratele dati cand am baut impreuna. Am mai si invatat cot la cot da cine isi mai aduce aminte asta? Paradoxal: de obicei uiti cand bei, nu cand esti treaz.

Dar sa revenim: amicul, mai sus mentionatul, e un tip foarte destept, cel putin pentru cei ce nu-l cunosc :P. Nu, doar glumeam. Pe cand altii se joaca cu puta in tarana (sau cu puta prin Maxx si cu parasuta in BMW), el face retele neurale, retele semantice si alte mestesuguri din astea de tampenie. Probabil ca unii dintre voi (carora nu le place spamul mai ales) chiar contribuiti la plata salariului lui.

Dar sa trecem peste asta. Pe scurt: a facut un sondaj destul de misto formulat si interesant despre bloguri si alte kestii din astea din lumea virtuala. Faza tare e ca el poate sa bage tot intr-o integrala, pe urma sa aplice nabla de 2 ori si sa scoata super concluzie din chestia asta... sau nu :D. Oricum, la intiativa mea si la rugamintea lui va somez sa-l completati! Aici! Acum! :))

Niciun comentariu: